Uspešna kadrovska politika je bistveni element poslovne in razvojne strategije podjetja, ki je še posebej pomembna v podjetju s statusom invalidskega podjetja. V podjetju že vrsto let dokazujemo, da z ustrezno prilagoditvijo delovnih mest in z rednim zagotavljanjem celovite integracije v delovno sredino, posamezne gibalne ali komunikacijske ovire nikakor ne vplivajo na visoko strokovnost, profesionalnost in motiviranost zaposlenih.

Našim zaposlenim nudimo dinamično in ustvarjalno delo, možnost strokovnega in osebnega razvoja ter pripadnost skupnosti, ki z ustvarjanjem visoko kvalitetnih proizvodov in storitev izenačuje možnosti invalidov z ostalim delovno aktivnim prebivalstvom.

Objava prostih delovnih mest:

V skladu s potrebami in organizacijskimi možnostmi v našo sredino vabimo vse z izraženo močno voljo in željo po vključitvi v delovni proces, pripravljene slediti spremembam, ki jih današnji časi prinašajo s seboj, tudi invalide. Če med objavljenimi prostimi delovnimi mesti niste našli sebi ustreznega delovnega mesta oz. trenutno ni razpisanega prostega delovnega mesta, vas vabimo, da na tem mestu oddate svojo vlogo za zaposlitev z vpisom v bazo iskalcev zaposlitve prek spodnjega obrazca:

Pošiljanje prijave lahko traja nekaj trenutkov. Prosimo vas, da na gumb "POSREDUJ PODATKE" kliknete le enkrat in nato počakate, da se vam prikaže sporočilo s potrditvijo.

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 
 

logo noga

lokacija     SINET d.o.o.
     Cesta 1. maja 83, 1430 Hrastnik 
crta
telefon     03 565 40 21

fax     03 565 40 70

mail     info@sinet.si